Tønsberg

Vinkelbygget

Totalt areal

10 633 m²

Ledig areal

499-1100 m²

Energimerking

A

Et av regionens mest miljøvennlige og fleksible bygg

Bygget har store, lyse og luftige flater og vinduer, og er tilrettelagt for et behagelig arbeidsmiljø. Det er et av regionens mest miljøvennlige lavenergibygg, og har passivhusstandard. Bygget egner seg perfekt til leietakere som er opptatt av fleksibilitet og universell utforming. Evolve, Norges største tilbyder av fleksible kontorløsninger, er snart på plass i bygget. Dette gir en fantastisk fleksibilitet til øvrige leietakere med tanke på tilgang til hybride arbeidsplasser, ekstra møteroms- og konferansefasiliteter, kombinert med deres egne lokaler.

Byggets nye møtesenteret vil være tilgjengelig for alle leietakere. Dette reduserer kravet til møterom i eksklusivt areal, og kan sammen med en fristende servering fra personalrestauranten øke kvaliteten på deres møter.

Øvrige fasiliteter det er verdt å merke seg, er byggets treningsrom, egen el-sykkelparkering og personalrestauranten i 4. etasje. Her kan du nyte lunsjen på den store, solfylte terrassen med utsikt over deler av Tønsberg og Byfjorden.

Vinkelbygget ligger på Korten i Tønsberg, med kort vei til både sentrum og E18. Det er gangavstand til både buss og togforbindelser.  Her finnes gode parkeringsmuligheter for både biler og sykler, og det er billademuligheter. Reisetiden med tog til Oslo i rushtiden tar bare en drøy time. Sandefjord Lufthavn Torp er kun 20 minutters kjøring unna, i likhet med fergekaia mellom Horten og Moss.

Areal
Plasser

Flotte kontorer med usedvanlig god takhøyde, og mulighet for en egen reprenentabel inngang for kundemottak. Her får en mulighet til god kombinasjon av cellekontor og åpent landskap. Arealet innehar flere møte- & stillerom, tekjøkken, toaletter til eksklusivt bruk og rekvisitarom. Arealeffektive løsninger gjør dette til et lokale som kan tilpasse til den enkelte leietaker. God intern beliggenhet med enkel adkomst til fellesareal som treningsrom, personalrestaurant og møteromssenter.

Avtal visning

Dette lokalet i byggets øverste etasje har i dag en god kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Arealet innehar også flere gode møte- & stillerom, kjøkken, toaletter til eksklusivt bruk og rekvisitarom. Her får man egen utgang til takterrasse, flott utsikt mot Byfjorden og mulighet for oppgang fra begge ender av bygget.

Dette gir gode muligheter dersom man ønsker egen resepsjon, samtidig som det er rask tilgang til møteromssenter og personalrestaurant.

Avtal visning
Leiekalkulator

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Hans A. Stenseng
Utleie- og eiendomsansvarlig