Tønsberg

Vinkelbygget

Totalt areal

10 633 m²

Ledig areal

499-1100 m²

Energimerking

A

Et av regionens mest miljøvennlige og fleksible bygg

Bygget har store, lyse og luftige flater og vinduer, og er tilrettelagt for et behagelig arbeidsmiljø. Det er et av regionens mest miljøvennlige lavenergibygg, og har passivhusstandard. Bygget egner seg perfekt til leietakere som er opptatt av fleksibilitet og universell utforming. Evolve, Norges største tilbyder av fleksible kontorløsninger, er snart på plass i bygget. Dette gir en fantastisk fleksibilitet til øvrige leietakere med tanke på tilgang til hybride arbeidsplasser, ekstra møteroms- og konferansefasiliteter, kombinert med deres egne lokaler.

Evolves nye møtesenteret vil være tilgjengelig for alle leietakere. Dette reduserer kravet til møterom i eksklusivt areal, og kan sammen med en fristende servering fra personalrestauranten øke kvaliteten på deres møter.

Øvrige fasiliteter det er verdt å merke seg, er byggets treningsrom, egen el-sykkelparkering og personalrestauranten i 4. etasje. Her kan du nyte lunsjen på den store, solfylte terrassen med utsikt over deler av Tønsberg og Byfjorden.

Vinkelbygget ligger på Korten i Tønsberg, med kort vei til både sentrum og E18. Det er gangavstand til både buss og togforbindelser.  Her finnes gode parkeringsmuligheter for både biler og sykler, og det er billademuligheter. Reisetiden med tog til Oslo i rushtiden tar bare en drøy time. Sandefjord Lufthavn Torp er kun 20 minutters kjøring unna, i likhet med fergekaia mellom Horten og Moss.

Utleier

Som utleier har vi et høyt fokus på finne de beste løsninger sammen med våre leietakere, og sørge for at utleieprosessen blir så profesjonell og sømløs som mulig, fra A-Å.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Hans A. Stenseng
Utleie- og eiendomsansvarlig