Tønsberg

Vinkelbygget

Totalt areal

10 633 m²

Ledig areal

499-1100 m²

Energimerking

A

Et av regionens mest miljøvennlige og fleksible bygg

Vinkelbygget har store, lyse, luftige flater og vinduer, og er tilrettelagt for et behagelig arbeidsmiljø. Det er et av regionens mest miljøvennlige lavenergibygg, og har passivhusstandard. Bygget egner seg perfekt til leietakere som er opptatt av fleksibilitet og universell utforming.

Byggets nye møtesenter er under oppføring, og vil være tilgjengelig for alle leietakere. Dette reduserer kravet til møterom i eksklusivt areal, og kan sammen med fristende servering fra personalrestauranten øke kvaliteten på deres møter.

Øvrige fasiliteter det er verdt å merke seg, er byggets treningsrom, egen el-sykkelparkering og personalrestauranten i 4. etasje. Her kan du nyte lunsjen på den store, solfylte terrassen med utsikt over deler av Tønsberg og Byfjorden.

Vinkelbygget ligger på Korten i Tønsberg, med kort vei til både sentrum og E18. Det er gangavstand til både buss og togforbindelser.  Her finnes gode parkeringsmuligheter for både biler og sykler, og det er billademuligheter. Reisetiden med tog til Oslo i rushtiden tar bare en drøy time. TORP Sandefjord Lufthavn er kun 20 minutters kjøring unna, i likhet med fergekaia mellom Horten og Moss.

Areal
Plasser

Flotte kontorer med usedvanlig god takhøyde, og effektiv kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Arealet innehar også flere møte- og stillerom, kjøkken, rekvisitarom og toaletter til eksklusivt bruk. De arealeffektive løsningene kan enkelt tilpasses den enkelte leietaker. Lokalene har god tilgjengelighet med adkomst i første etasje; inngangen er fra felles oppgang med direkte tilknytning til personalrestaurant og møteromsenter.

Avtal visning

Flotte kontorer med usedvanlig god takhøyde, og en kombinasjon av kontor og teamrom. Arealet innehar også sosial sone, møterom, kjøkken, rekvisita-/arkiv og toalett til eksklusivt bruk. Lokalene har god tilgjengelighet med adkomst i første etasje; inngangen er fra felles oppgang med tilknytning til personalrestaurant og møteromsenter.

Avtal visning
Leiekalkulator

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Runar Eriksrød
Utleie- og eiendomsansvarlig