Tønsberg

Vinkelbygget

Totalt areal

10 633 m²

Ledig areal

499-1100 m²

Energimerking

A

Et av regionens mest miljøvennlige og fleksible bygg

Vinkelbygget har store, lyse, luftige flater og vinduer, og er tilrettelagt for et behagelig arbeidsmiljø. Det er et av regionens mest miljøvennlige lavenergibygg, og har passivhusstandard. Bygget egner seg perfekt til leietakere som er opptatt av fleksibilitet og universell utforming.

Byggets nye møtesenter er under oppføring, og vil være tilgjengelig for alle leietakere. Dette reduserer kravet til møterom i eksklusivt areal, og kan sammen med fristende servering fra personalrestauranten øke kvaliteten på deres møter.

Øvrige fasiliteter det er verdt å merke seg, er byggets treningsrom, egen el-sykkelparkering og personalrestauranten i 4. etasje. Her kan du nyte lunsjen på den store, solfylte terrassen med utsikt over deler av Tønsberg og Byfjorden.

Vinkelbygget ligger på Korten i Tønsberg, med kort vei til både sentrum og E18. Det er gangavstand til både buss og togforbindelser.  Her finnes gode parkeringsmuligheter for både biler og sykler, og det er billademuligheter. Reisetiden med tog til Oslo i rushtiden tar bare en drøy time. TORP Sandefjord Lufthavn er kun 20 minutters kjøring unna, i likhet med fergekaia mellom Horten og Moss.

Areal
Plasser

Flotte kontorer med usedvanlig god takhøyde, og mulighet for egen inngang for kundemottak. Lokalet har god kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Arealet innehar flere møte- og stillerom, tekjøkken, toaletter til eksklusivt bruk og rekvisitarom. De arealeffektive løsningene kan enkelt tilpasses den enkelte leietaker. Lokalet har god intern beliggenhet med enkel adkomst til fellesareal som treningsrom, personalrestaurant og møteromsenter.

Avtal visning

Lokalet ligger i byggets øverste etasje, og har en god kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Arealet innehar også flere gode møte- og stillerom, kjøkken, rekvisitarom og toaletter til eksklusivt bruk. Her får man egen utgang til takterrasse, flott utsikt mot Byfjorden og mulighet for oppgang fra begge ender av bygget.

Dette gir gode muligheter dersom man ønsker egen resepsjon, samtidig som det er rask tilgang til møteromsenter og personalrestaurant.

Avtal visning
Leiekalkulator

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Vinkelbygget