Skien

Kongens gate 20 A

Flotte lokaler ved Landmannstorget midt i Skien sentrum

Dette velholdte 5-etasjes bygget er populært kalt Telenorbygget, ligger midt i Skien sentrum og huser fortsatt «det gamle televerket». Rett utenfor døren finner du det nylig oppgraderte Landmannstorget som i tillegg til å være et kollektivknutepunkt, også byr på en vakker park, fransk bakeri og yrende liv.

Eiendommen har kanskje Skiens mest sentrale beliggenhet, og byr på svært gode eksponeringsmuligheter. Buss- og taxi-sentralen er nærmeste nabo, og jernbanestasjonen ligger kun 1 km oppi gata. Det er ikke lang vei til avkjøringen til E18, samt under 50 minutter reisetid til Torp Sandefjord. Det er mulighet for å leie parkeringsplass i byggets egne parkeringshus, i tillegg er den offentlige Bygarasjen kun et steinkast unna.

Areal
Plasser

Flotte lokaler med utsikt mot vest og Landmannstorget

Lokalet består i dag av flere cellekontor, men kan enkelt tilpasse leietakers behov og ønske. I tillegg er det to romslige møterom. Eiendommen besitter også fellesfunksjoner som takterrasse, kantine, garderobe/WC, heis og parkering.

Ta kontakt for mer informasjon.

Avtal visning

Kontorlokaler med flott utsikt mot Landmannstorget og byen

Lokalet er tidligere brukt av fysioterapeuter, og er i delt opp i seks mindre rom, og to store. Det kan enkelt tilpasse leietakers behov og ønske. Eiendommen besitter også fellesfunksjoner som takterrasse, kantine, garderobe/WC, heis og parkering.

Ta kontakt for mer informasjon

Avtal visning

Kontakt

Benedikte Stensrød
Utleie- og eiendomsansvarlig