Porsgrunn

Dokkvegen 8

Type lokale

Kontor

Energimerking

B

Største leietaker

Emmerson

Ledig areal

140-400m2

Lyse og fleksible kontorlokaler med utsikt over Porsgrunnselva og Powerhouse Telemark!
Areal
Plasser

Lyse lokaler i toppetasjen med fantastisk utsikt og egen veranda

Flott lyse lokaler med ut sikt over elva, eget kjøkken, møterom, mulighet for tilpasning. Ligger i fjerde etasje i Dokkveien 8 med enkel tilgang til heis og felles fasilliterer som garderobe, kantine og toaletter. Dette må oppleves

Avtal visning

Store fleksible lokaler med utsikt mot Frydentoppen, Elva og Powerhouse Telemark

Lokalet er idag bestående av celle-kontor, men kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønske. Det er et møterom, i tillegg byr Dokkvegen 8 på et stort felles møterom i byggets 2.etasje.

Avtal visning

Som en del av Porsgrunn Næringspark har du tilgang på en rekke fasiliteter. Det er gode parkeringsmulighet for alt fra bil, elbil og sykkel. Du har tilgang på felles møterom, kantine, garderobe, toaletter og treningsrom. Bygget er selvsagt også universelt utformet utformet.

Næringsbygg med lyse og fine lokaler med et moderne uttrykk, høyt under taket og gode fasiliteter. Gjennom store vinduer har du utsikt over Porsgrunnselva. Dokkvegen 8 er et fleksibelt næringsbygg med beliggenhet i et området som er i stor vekst, hvor b.l.a Powerhouse Telemark ble ferdigstilt sommeren 2020. Dette er et av verdens mest energieffektive og miljøvennlige bygg. På nabotomten, på motsatt side av Kulltangbrua er bygging av Polymer Exploration Centre nettopp ferdigstilt og Norner flyttet inn. Som leietaker i Dokkvegen vil du bli en del av et stort miljø, sammensatt av ulike bransjer og fagområder.

Eiendommen ligger sentralt plassert i Porsgrunn, med korte avstander til offentlig kommunikasjon. Nærmeste busstopp ligger ca. 300 meter unna, kalt Drangedalsvegen. 1 km unna, ligger en av de mest trafikkerte busslinjene på strekningen mellom Porsgrunn og Skien, Porsgrunn Porselen. Det er kort vei til avkjøringen til E18, samt ca 35 minutter reisetid til Torp Sandefjord. Porsgrunn Næringspark disponerer 471 parkeringsplasser tilgjengelig for leietakere, hvorav 42 av plassene er ladeplasser for El- bil.

Det er også satt opp et flott sykkelhus med plass til 44 sykler, hvorav 16 har ladepunkter for el-sykler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt

Trond Herrefoss
Utleie- og eiendomsansvarlig