Porsgrunn

Dokkvegen 10

Type lokale

Kontor

Energimerking

E

Største leietaker

Sykehuspartner

Ledig areal

130-300 m2

Lyse og fleksible kontorlokaler med utsikt over Porsgrunnselva og Powerhouse Telemark!
Areal
Plasser

Flott hjørnelokale på bakkeplan, med utsikt mot Porsgrunnselva og egen uteplass

Lokalet i er i dag satt opp med en cellekontor-løsning , men kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønsker. Lokalet ligger i Dokkvegen 10 rett ved byggets inngang mot øst. Her har du flott utsikt mot elva, og egen uteplass på bakkeplan! Inkludert i arealet er to gode møterom og kjøkken med spiseplass.

Avtal visning

Åpne og luftige arealer med mye naturlig lys og utsikt mot elva

Lokalet i Dokkvegen 10 har en god kombinasjon av celle-kontorer og åpen løsning, og kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønsker. Lokalet ligger ved byggets inngang mot øst, har flott utsikt mot elva og egen uteplass ved brygga. Inkludert i arealet er et godt møterom og kjøkken.

Avtal visning

Stort, lyst kontorlokale med utsyn i alle himmelretninger

Lokalet ligger i Dokkvegen 10 og består i dag av åpne arealer, som enkelt kan tilpasses leietakers behov og ønske. Her er flere møterom, et kjøkken, stillerom/samtalerom/kontor, samt et felles, stort møterom i eiendommens førsteetasje.

Avtal visning

I Porsgrunn Næringspark har du tilgang på en rekke fasiliteter. Her er det gode parkeringsmuligheter for både bil, elbil og sykkel, og du har tilgang til felles møterom, kantine, garderobe, toaletter og treningsrom. Bygget er også universelt utformet.

Dokkvegen 10 er et fleksibelt og moderne næringsbygg med lyse og fine lokaler; her er det meget god takhøyde og gjennom store vinduer har du nydelig utsikt over Porsgrunnselva. Eiendommen er beliggende i et område i stor vekst, og Powerhouse Telemark er nærmeste nabo. På nabotomten, på motsatt side av Kulltangbrua, Norners Polymer Exploration Centre nettopp ferdigstilt. Som leietaker i Dokkvegen vil du bli en del av et stort og spennende miljø, sammensatt av ulike bransjer og fagområder.

Eiendommen ligger sentralt plassert i Porsgrunn, med korte avstander til offentlig kommunikasjon. Nærmeste busstopp, Drangedalsvegen, ligger ca. 300 meter unna. Ved Porsgrund Porselen, kun 1 km unna, finner du en av de mest trafikkerte busslinjene på strekningen mellom Porsgrunn og Skien. Det er også kort vei til E18, og ca 40 minutter reisetid til TORP Sandefjord Lufthavn.
Porsgrunn Næringsparks leietakere disponerer 471 parkeringsplasser, hvorav 42 av plassene er ladeplasser for el-bil. I tillegg har du tilgang til et flott sykkelhus med plass til 44 sykler, hvorav 16 har ladepunkter for el-sykler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt

Dokkvegen 10