Porsgrunn

Dokkvegen 10

Type lokale

Kontor

Energimerking

E

Største leietaker

Sykehuspartner

Ledig areal

130-300 m2

Lyse og fleksible kontorlokaler med utsikt over Porsgrunnselva og Powerhouse Telemark!
Areal
Plasser

Flott hjørnelokale på bakkeplan, med utsikt mot elva og egen uteplass

Lokalet i er i dag satt opp med en cellekontor-løsning , men kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønsker. Lokalet ligger i Dokkvegen 10 rett ved byggets inngang mot øst, har flott utsikt mot elva, og egen uteplass på bakkeplan. Inkludert i arealet er det to gode møterom og kjøkken med spiseplass.

Avtal visning

Åpne og luftige arealer med mye naturlig lys og utsikt mot elva

Lokalet har en god kombinasjon av celle-kontor og åpen løsning, men kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønsker. Lokalet ligger i Dokkvegen 10 rett ved byggets inngang mot øst, har flott utsikt mot elva, og egen uteplass ut mot brygga. Inkludert i arealet er det et godt møterom og kjøkken.

Avtal visning

Stort lyst kontorlokale med utsyn i alle himmelretninger

Lokalet ligger i Dokkvegen 10 og består i dag av åpne arealer, som kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønske. Det er flere møterom, et kjøkken, samt stillerom/samtalerom/kontor, i tillegg til et felles stort møterom i eiendommens 1.etasje.

Avtal visning

Som en del av Porsgrunn Næringspark har du tilgang på en rekke fasiliteter. Det er gode parkeringsmulighet for alt fra bil, elbil og sykkel. Du har tilgang på felles møterom, kantine, garderobe, toaletter og treningsrom. Bygget er selvsagt også universelt utformet utformet.

Næringsbygg med lyse og fine lokaler med et moderne uttrykk, høyt under taket og gode fasiliteter. Gjennom store vinduer har du utsikt over Porsgrunnselva. Dokkvegen 10 er et fleksibelt næringsbygg med beliggenhet i et området som er i stor vekst, hvor b.l.a Powerhouse Telemark ble ferdigstilt sommeren 2020. Dette er et av verdens mest energieffektive og miljøvennlige bygg. På nabotomten, på motsatt side av Kulltangbrua er bygging av Polymer Exploration Centre nettopp ferdigstilt og Norner flyttet inn. Som leietaker i Dokkvegen vil du bli en del av et stort miljø, sammensatt av ulike bransjer og fagområder.

Eiendommen ligger sentralt plassert i Porsgrunn, med korte avstander til offentlig kommunikasjon. Nærmeste busstopp ligger ca. 300 meter unna, kalt Drangedalsvegen. 1 km unna, ligger en av de mest trafikkerte busslinjene på strekningen mellom Porsgrunn og Skien, Porsgrunn Porselen. Det er kort vei til avkjøringen til E18, samt ca 35 minutter reisetid til Torp Sandefjord. Porsgrunn Næringspark disponerer 471 parkeringsplasser tilgjengelig for leietakere, hvorav 42 av plassene er ladeplasser for El- bil.

Det er også satt opp et flott sykkelhus med plass til 44 sykler, hvorav 16 har ladepunkter for el-sykler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt

Trond Herrefoss
Utleie- og eiendomsansvarlig