Skien

Arkaden

Arkaden - Byens møteplass

Arkaden er ikke bare et kjøpesenter, men en sentral møteplass på Handelstorget midt i hjertet av Skien sentrum. I tillegg til å romme spennende nisje- og kjedebutikker, finner du et treningssenter og en rekke spisesteder, inkludert et gigantisk stort og populært O’Learys og Telemarks (etter de flestes mening) klart beste restaurant, Jacob & Gabriel. I etasjene over butikk- og serveringsarealene ligger en rekke kontorarbeidsplasser og flere helseforetak.

Med sin sentrale plassering midt i sentrum er det selvsagt gangavstand til både buss og togforbindelser.  Her finnes gode parkeringsmuligheter for både biler og sykler, og el-bil-lading. Reisetiden med bil til E18 er omtrent 20 minutter, og TORP Sandefjord Lufthavn er under en times kjøring unna.

Dette stolte bygget egner seg perfekt til leietakere som er opptatt av et godt miljø med korte avstander til ulike servicetilbud. De ledige kontorarealene i Arkaden vil kunne tilpasses enhver leietakers behov.

Areal
Plasser

Lyst og nytt kontor med eget te-kjøkken - Flytt rett inn!

Lokalet er i dag delt opp i tre kontorer, men kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønske. Enkel adkomst til lokalet både via trapper, eller heis direkte fra parkeringskjeller med 350 parkeringsplasser.

Andre leietakere i etasjen er: VT-revisjon.

Avtal visning

Fleksibelt hjørnelokale med flott utsikt mot vannspeilet og Handelstorget

Lokalet ligger i 4.etg, med utsikt til både vannspeilet og Handelstorget, og gode lysforhold. I dag er lokalet delt inn i flere kontor i ulike størrelser, men vil enkelt kunne tilpasset leietakers behov. Det er lett tilkomst til lokalet både via trapper, eller heis direkte fra parkeringskjeller med 350 parkeringsplasser, også for rullestolbrukere. Andre leietakere i etasjen er: Fotklinikk, Fysioterapi, Tannklinikk og Life Improvement. Med lokasjon på Arkaden vil dere bli en del av et større fagmiljø, enten om det er innen kontor eller helse.

Avtal visning

Kontorer med mye lys og store vinduer mot Hjellevannet

Lyse, fleksible kontorlokaler med store vinduer langs hele fasaden, vendt mot sør-vest. Godt med dagslys og utsikt mot Hjellevannet. Arealene er i dag delt opp i mindre arealer, så her kan kontorene tilpasses etter ønsket størrelse, og innvendig programmering. Arealene ligger ut mot gateplan, med svært enkel tilkomst. Andre leietakere i etasjen er b.l.a DNB, og oppover i etasjene finner du Gjensidige, Nordea, Vestfold og Telemark-Revisjon m.f. Som leietaker på Arkaden blir du en del av et større faglig miljø, med god puls av mennesker. 

Avtal visning

Store arealer med mange muligheter

Dette er pr. i dag rigget som butikklokaler, men kan deles opp i større og mindre arealer etter leietakers ønsker og behov.

Avtal visning
Leiekalkulator

Beregn prisen

 • Antall personer
  stk
  info icon

  Denne kalkulasjonen er basert på et estimat på 15 m2 per person, som anbefales med dagens løsning.

 • Areal
  info icon

  Bruttoareal ekslusivt (BTA-E). Plasseffektivitet vil variere fra eiendom til eiendom. Arbeidstilsynets forvaltningspraksis legger til grunn at hver arbeidsplass skal ha et gulvareal på minst 6 m2, store statlige aktører opererer ofte med høyere krav.

 • Levetid
  år
  info icon

  En leieavtales varighet avgjør ofte hvor mye det koster per m2. Det vanligste er leieavtaler på mellom 3 og 10 år.

 • Parkeringsplasser
  stk
  info icon

  Dette bygget disponerer over 300 p-plasser i p-hus. Pris per p-plass ligger på ca. 12 000,- per år.

Estimert månedskostnad
Pris per måned:
Antall:
Pris:
Leiepris:
Felleskostnader:
Parkeringsplasser:
Total:

Takk for din interesse. Du vil snart motta en e-post med estimerte leiekostnader.

I tillegg til eksklusive areal vil leietaker også ha tilgang til en rekke fellesarealer, som f.eks. felles entré, toalett og garderober. Det er lagt inn et prosentvist påslag for å estimere den totale leieprisen. Dette er kun et estimat og en prisindikasjon rundt til nærmeste 25 m2.

Kontakt

Benedikte Stensrød
Utleie- og eiendomsansvarlig