Porsgrunn

Kammer­herreløkka 5

På Kammerherreløkka får du den urbane storbyfølelsen. Midt i Porsgrunn sentrum og i umiddelbar nærhet til tog- og busstasjonen har leietakerne det som plommen i egget i vårt moderne, miljøvennlige næringsbygg.

Kvartalet Kammerherreløkka fikk en velfortjent oppblomstring våren 2019. Kontorlokalene har store vindusflater, fine møterom, deilig takterrasse og innendørs parkering – for å nevne noe.

På nabotomta skinner nye Comfort Hotel Porsgrunn i all sin prak, og rett over veien finner du nylig oppgraderte Rådhusparken, for ikke å glemme både biblioteket, kulturhuset Ælvespeilet, Charlie kinosenter og rådhuset. Kammerherreløkka er blitt et pulserende kvartal og en inngangsport for alle som kommer til byen.

Beliggenheten er usedvanlig god på alle måter: Tog- og busstasjonen ligger noen få skritt unna, det samme gjør taxisentralen. Noen få minutter unna ligger E18. I kjelleren er 86 parkeringsplasser, hvor du har direkte adkomst til både næringsbygget, hotellet og torget.

Areal
Plasser

Lokalet er lyst og trivelig, og ligger i byggets andre etasje med utsikt mot jernbanen og sør-østover. Her har du et eget flott tekjøkken med god plass. Det er enkel adkomst rett opp fra parkeringskjeller.

Passer for bedrifter som driver med kontorvirksomhet, men lokalet kan også tilpasses om det er ønskelig.

Avtal visning

Kontakt

Trond Herrefoss
Utleie- og eiendomsansvarlig