Porsgrunn

Kammer­herreløkka 3

Adresse

Kammerherreløkka 3

By

Porsgrunn

Største leietaker

Comfort Hotel Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn er blitt et signalbygg i Porsgrunn. Hotellet åpnet dørene 1. mars 2019, og har 134 rom fordelt på 8 etasjer.

Kvartalet Kammerherreløkka har fått en velfortjent oppblomstring våren 2019: Her skinner nye Comfort Hotel Porsgrunn i all sin prakt, og i nabobygget finner du ledige kontorlokaler med store vindusflater, fine møterom, stor takterrasse og innendørs parkering – for å nevne noe. Spisesteder som Burglar og The Juicery har etablert seg i disse to byggene, og rett over veien finner du nylig oppgraderte Rådhusparken, for ikke å glemme både biblioteket, kulturhuset Ælvespeilet, Charlie kinosenter og rådhuset. Kammerherreløkka er blitt et pulserende kvartal og en inngangsport for alle som kommer til byen.

Beliggenheten er usedvanlig god på alle måter: Tog- og busstasjonen ligger noen få skritt unna, det samme gjør taxisentralen. Noen få minutter unna ligger E18. I kjelleren er 86 parkeringsplasser, hvor du har direkte adkomst til både næringsbygget, hotellet og torget.

Hotellet består av 134 rom fordelt på 8 etasjer. Blant gjesterommene finner vi fem unike suiter for det lille ekstra: Suitene er ca 45 kvadratmeter og er innredet etter ulike temaer som «Urban Friends», «Girlpower» og Sportssuite. I toppsuiten «The Eye» kan du ligge i sengen med halve kroppen i et «glassøye» ut av hotellet og nyte utsikten over Porsgrunn by.

Hotellet tilbyr for øvrig deilig, økologisk frokost, panoramautsikt fra treningsrommet i 8. etasje, et «Championsroom» som egner seg perfekt til fotballkamper, shuffleboard, barception, 6 møterom og uteområde.

Kontakt

Trond Herrefoss
Utleie- og eiendomsansvarlig