Oslo

Inkognito Park

Type lokale

Prosjekt

Areal

3300m²

Status

Ferdigstilles høsten 2022

Byggeår

1874

Sertifisering

BREEAM Very Good

På historisk grunn i hjertet av hovedstaden ligger praktfulle Inkognito Park; et 150 år gammelt bygg som rehabiliteres til å bli en bærekraftig og høyteknologisk lokasjon for fleksible kontorløsninger.

Inkognito Park har en svært sentral beliggenhet på Solli Plass; en av byens mest levende områder som er i rivende vekst og utvikling. Recreate eier ca 8,3 % av den vakre eiendommen, og har utøvd en opsjon som vil øke eierandelen betydelig 30.06.2022.

Bygningen fra 1874 på 3300 kvm har tidligere huset både rittmestere og statsministre. Nå transformeres eiendommen til å bli en av byens flotteste lokasjoner for fleksible kontorløsninger, og 24SevenOffice og Evolve flytter inn i bygget høsten 2022.

Det har vært høyt fokus på gjenbruk og ombruk i hele prosessen, og materialer fra eiendommen er gjort tilgjengelig gjennom bransjeportalen Rehub, eksempelvis teglstein, glassvegger og lamper.
Det er utarbeidet en digital tvilling av bygget, noe som muliggjør svært bærekraftig drift: Eiendommen får behovsstyrt vedlikehold og service, i stedet for service etter faste tidsintervaller, og det er mulig å bytte ut kun små komponenter i stedet for komplette løsninger.

Dette nyrenoverte kontorbygget har topp fasiliteter og byr på en stor personalrestaurant, resepsjon, treningsrom, garderober og sykkelparkering.

Bygget har en fantastisk takhøyde og flotte ærverdige detaljer. Kontorene holder høyeste standard og med gode lysforhold.

Med sin beliggenhet på Solli plass får du hele byen rett utenfor døra, med umiddelbar nærhet til all kollektivtransport. Her er det også gode parkeringsmuligheter i egen parkeringskjeller under bygget.

Kontakt