Lysaker

Fornebuveien 1-3

Areal

8500m²

Sted

Lysaker

Synlighet

90000 vei brukere passerer daglig

Restaurant

450m²

Fornebuveien 1-3 består av konseptbygget Grow, og har en svært attraktiv og sentral beliggenhet på Lysaker utenfor Oslo.

GROW YOUR NETWORK

Konseptbygget Grow ligger på Lysaker, midt mellom Bærum og Oslo. Lysaker er en av landets mest interessante næringsområder, med 20 000 ansatte - hovedsakelig i store selskaper innen olje, IT og rådgivende ingeniørvirksomhet. Beliggenheten er perfekt med tanke på kollektivtransport; rett ved Lysaker stasjon hvor du kan reise med tog, Flytoget, buss, taxi og t-bane.

GROW YOUR HEALTH

I hjertet av bygningen finner du Spire, restauranten som tilbyr sunn, lokal og økologisk mat. Lunsjen er dagens høydepunkt, og i tillegg er dette et perfekt sted for uformelle møter, eller å jobbe for deg selv i energiske omgivelser.


GROW OUTSIDE

Hagen tilbyr optimale omgivelser for inspirasjon, fred og ro. Her kan du ha møter i den nydelige paviljongen: Et møterom for inspirerende samtaler og nye tanker. Ta med deg lunsjen eller en matkurv fra den lokale restauranten Spire.

GROW YOUR WOW

Grow tilbyr den perfekte kombinasjonen: Skap uforglemmelige arrangementer på samme sted som dere har kontorer! I restauranten Spire kan du åpne glassdørene ut mot den grønne hagen. Voilá, der har du områdets flotteste arrangementsområde: Perfekt til produktlanseringer, presentasjoner, middager, selskaper eller små loungegrupper.


GROW YOUR ENERGY
Grow har perfekt beliggenhet for syklister. I tillegg har det nye treningsrommet muligheter for gruppetrening, yoga og PT. I garasjen finnes en egen vaskeplass for biler og sykler.
Som leietaker i Grow har du mulighet til å tilby dine ansatte regelmessig tilstedeværelse av høyt kompetent personell innen trening og fysioterapi

Kontakt

Fornebuveien 1-3