Sandefjord

Nordre Fokserød 14

Energiklasse

A

Type lokale

kontor

Ledig areal

70-444 m²

Lavenergibygg midt i knutepunktet mellom Oslo og Sørlandet

Et fleksibelt og tiltalende næringsbygg med en særdeles god beliggenhet, og høyt fokus på kommunikasjon og miljø. Lavenergibygget har energiklasse A, og et veldig godt inneklima, sommer som vinter. Gjennom store vinduer har du utsikt over naturlandskapet på utsiden. Inne er det byr bygget på fasiliteter som treningsrom, kantine, og parkeringskjeller.

Beliggenheten er ideell for både kunder, leverandører og samarbeidspartnere – og ikke minst de ansatte. Kollektivtransport-tilbudet er usedvanlig godt, både med tanke på buss, tog og fly. Det er selvsagt også svært lett adkomst via E18, og godt med parkingsmuligheter på eiendommen.

Floor space
Office spaces

Kontor med utrolig takhøyde og enkel adkomst. De er tidligere brukt som «showroom» og kontor, men kan enkelt tilpasses leietakers ønsker og behov. Inkludert i arealet har du også et godt møterom, eget kjøkken og et kontor.

Bygget har også flere fellesfunksjoner som kantine, stort møterom, treningsrom, garderobe/WC, heis og parkering.

Schedule viewing

Et stort og åpent areal med flott utsikt mot naturlandskapet på andre siden av E18. Vegg i vegg finner du et stort fells møterom for opptil 40 personer, og det er også to eksklusive møterom i eget lokale. I samme etasje er en romslig og lys felles kantine med en god uteplass. Enkel adkomst med heis rett ned i parkeringskjeller.

Schedule viewing

Stort, lyst og fleksibelt areal. Kontoret er i dag satt opp med miks av cellekontorer og åpent landskap, men kan selvsagt tilpasses leietakers ønsker og behov Det er utsikt mot naturlandskapet på utsiden av industriområdet.   Inkludert i arealet har du også et godt møterom, eget kjøkken, toaletter til eksklusiv bruk og et rekvisitarom.

Bygget har også flere fellesfunksjoner som kantine, stort møterom, treningsrom, garderobe/WC, heis og parkering.

Schedule viewing

Flotte kontorer med en god kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Arealet innehar også flere gode møterom, kjøkken, og rekvesittarom. Det er enkel adkomst da lokalet ligger i første etasje, og heise tar deg rett opp til kantinen i 3. etg, og ned til parkeringskjelleren.

Bygget har i tillegg flere fellesfunksjoner som stort møterom, treningsrom og garderobe/WC.

Schedule viewing
Interiør hos Moelven Modus
Leiekalkulator

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller befaring.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt